Αποκαλύψεις-σοκ για την επίθεση

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Χρήστος Κοσμάς, ο ΠΑΟΚτσής από το Αγρίνιο που το βράδυ της Πέμπτης (21/3) δέχθηκε άνανδρη επίθεση από χούλιγκαν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Το μοναδικό μας αμάρτημα είναι ότι δηλώνουμε φίλοι του ΠΑΟΚ. Σε μια κοινωνία που ο καθένας υποστηρίζει δύο και τρεις ομάδες, εμείς δηλώνουμε ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πρόβλημά μας.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη το βράδυ στο μαγαζί ενός φίλου, στο οποίο την Κυριακή φιλοξενήσαμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήρθαν στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό. Την Κυριακή δεχόμασταν συνεχείς απειλές από κάποιους. «Θα δείτε τι θα γίνει μετά τον αγώνα», μας έλεγαν. Να ξέρετε πως η κοινωνία του Αγρινίου καταδίκασε τα επεισόδια τη μέρα του αγώνα. Ήταν ενάντια σε αυτό που έγινε.

Οι απειλές συνεχίστηκαν καθημερινά μετά το ματς και φτάσαμε στην Πέμπτη. Το πρωί έχω μια πληροφορία ότι θα γίνει επίθεση στον γιο μου, ο οποίος είναι 19 ετών και δεχόταν απειλές. Απειλές δεχόταν και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος είναι ΠΑΟΚ αλλά και ΠΑΟΚτσήδες φοιτητές που σπουδάζουν στο Αγρίνιο.

Το βράδυ ενώ καθόμασταν στο μαγαζί του φίλου μου, πέρασαν τρεις οπαδοί του Παναιτωλικού, κοντοστάθηκαν και έβριζαν. Έφυγαν και μετά από πέντε λεπτά πέρασαν ξανά και έβριζαν. Βγήκε ο φίλος μου έξω και αφού είχαν στην αρχή μια λεκτική διαφωνία ήρθαν στα χέρια. Εκείνη τη στιγμή πήγα να τους χωρίσω κι ενώ απομάκρυνα τον φίλο μου, ένας από αυτούς μου έφερε ένα τραπέζι στο κεφάλι. Έπεσα κάτω και πριν προλάβω να σηκωθώ μου πέταξαν και μια καρέκλα. Ζαλισμένος ενώ ήμουν σηκώθηκα πάνω και την ίδια στιγμή μου έφεραν και μια πινακίδα μεταλλική στο κεφάλι.

Καταθέσαμε μηνύσεις, αναγνωρίσαμε τους δράστες, όμως, αυτοί το αρνούνται. Πλέον περιμένουμε εξελίξεις από την αστυνομία.

Έχω κάποια μικρά προβληματάκια ακόμη, κάποιες ζαλάδες.

Ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τη διοίκηση, τους οργανωμένους που όλες αυτές τις ημέρες μου συμπαραστάθηκαν με μηνύματα και τηλέφωνα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό σε κανέναν και τα φαινόμενα βίας να σταματήσουν. Ήταν πρωτόγνωρα φαινόμενα για το Αγρίνιο αυτά που ζήσαμε. Αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Όλο αυτό το πράγμα είναι ανεκτό και από την αστυνομία και από την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Τα άτομα, τα οποία κάνουν αυτά τα πράγματα δεν είναι πάνω από 10-20, όμως, είναι στην ανοχή της αστυνομίας και της ΠΑΕ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!