Όλοι μέσα ενόψει Λαυρίου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ- Οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου

Με μοναδικό απόντα τον, μακροχρόνιο Τζαμάλ Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Basket League, κόντρα στο Λαύριο, στο Παλατάκι.

Για το παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ζητώντας μεταξύ άλλων πειθαρχία στην άμυνα.

Αναλυτικότερα, από το paokbc.gr:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Λαύριο Aegean Cargo στο PAOK Sports Arena αυτό το Σάββατο (30/3/ στις 15:45) για την 21η αγωνιστική της betshop Basket League, με στόχο την 14η νίκη της φετινής σεζόν, αλλά και την διατήρηση της ομάδας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Λαύριο με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, εκτός του Jamal Jones, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στον αγώνα με το Λαύριο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και οι νίκες απαραίτητες για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδός μας στην τετράδα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Λαύριο, μία ομάδα που βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις που έχει κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές. Με την επιστροφή παικτών που ήταν τραυματίες και με καλύτερη χημεία από ότι στην αρχή της χρονιάς, το Λαύριο παίζει καλύτερο μπάσκετ και είναι σε καλύτερο επίπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι, ειδικά στην άμυνά μας, να βρούμε ρυθμό στην επίθεσή μας και να κατακτήσουμε μία νίκη στο γήπεδό μας, η οποία για μας είναι πολύ σημαντική».

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μια… ήρεμη Κυριακή!

Πογιέτ: «Καλό για τον ΠΑΟΚ που παράγει παίκτες»

Γεμίζει λύσεις στα μπακ!

Φινάλε με τον καλύτερο τρόπο

Live Stream: ΠΑΟΚ – Βριλήσσια

Μαχαίρωσαν 21χρονο στον Βοτανικό

Ο Κεντζιόρα… δημιουργός! (video)

Στην Ποντγκόριτσα ο Αντρίγια (pic)

Χάλκινος ο Γιαγκουνίδης στην Εσθονία!

Επέστρεψε μετά από καιρό!

«Πάμε ΠΑΟΚάρα!»

Αγωνία για Λιβάι ενόψει Τούμπας

Τρομακτικές στιγμές στην Ισπανία (vid)

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Όπως το ‘91 στη Γενεύη!»

Non stop ματς για έξι παίκτες

Μια… ήρεμη Κυριακή!

Τους έχει τρελάνει ο Κωνσταντέλιας

Δεν έβγαλε την προπόνηση ο Κουλιεράκης

Τα νεότερα για τη κατάσταση του Ίνγκασον

Νίκη για Αντρίγια-πανωλεθρία για Σάντος!

«Φούντο» για τον Άρη

Νίκησε με Ντάντας η Πορτογαλία

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κουλιεράκη

Στον πάγκο ο Κοτάρσκι

Η ασπρόμαυρη σύμπτωση για Κωνσταντέλια

Πρόβλημα στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Η χαρά του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια (video+pic)

Προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα» για Άκπομ (pic)

Άγγιξε το γκολ ο Κωνσταντέλιας! (video)

H… δοκιμασία του Μπίσεσβαρ

Παραμένει εκτός ο Ίνγκασον

Το σημαντικό φιλικό με τη Φαρούλ

Υπερασπιστής Άρη-Βόλου ο Μαρινάκης

Μάχες και γκολ στη Νέα Μεσημβρία (video)

Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο… hot project στην Ελλάδα!

Το γιορτάζει όλος ο ΠΑΟΚ! (pics)

Η ονειρική πορεία του Ντέλια μέχρι την Εθνική!

Τα γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φαρούλ (video)

Γεμίζει λύσεις στα μπακ!

Ο Κεντζιόρα… δημιουργός! (video)

Στην Ποντγκόριτσα ο Αντρίγια (pic)

Επέστρεψε μετά από καιρό!

Μια… ήρεμη Κυριακή!

Non stop ματς για έξι παίκτες

Μιχαηλίδης: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος…»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα!»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Όπως το ‘91 στη Γενεύη!»

Αρνητική η προϊστορία κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαν σήμερα: Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή της Ευρώπης!

«Δοκιμάζεται» στο ΣΕΦ ο ΠΑΟΚ

Η τελευταία φορά στο ΣΕΦ (video)

Οι ευχές στον αρχηγό! (pic)

Μαχαίρωσαν 21χρονο στον Βοτανικό

Αγωνία για Λιβάι ενόψει Τούμπας

Πρόβλημα στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Υπερασπιστής Άρη-Βόλου ο Μαρινάκης

Πρόστιμο σε Άρη για τις αλητείες με ΠΑΟΚ

Ομολογία… σκανδάλου από Καραπαπά!