«Θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά και του τμήματος των νεανίδων, Βασίλης Μασλαρινός, μίλησε στο πλαίσιο της media day του ΑΣ ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το αν ο Δικέφαλος είναι το φαβορί, για το γεγονός πως η σειρά ξεκίνησε με 2-0, για το αν οι «ασπρόμαυρες» είναι το φαβορί, αλλά και για την πορεία της γυναικείας ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των νεανίδων:

«Είναι μία πολύ χαρούμενη στιγμή, καθώς είναι η επιβράβευση όλης της χρονιάς και όχι μόνο. Μακάρι όλες οι παίκτριες να παίξουν στο κορυφαίο επίπεδο, καθώς έχουν όλα τα φόντα να το καταφέρουν».

Για το Πανελλήνιο: 

«Είναι μία τελείως διαφορετική διοργάνωση, καθώς συμμετέχουν 6 πρωταθλητές. Είναι πολύ καλές ομάδες, και το επίπεδο είναι ανεβασμένο. Πέρσι, το χάσαμε στις λεπτομέρειες, και ευελπιστούμε φέτος να το κατακτήσουμε».

Για το 2-0 της σειράς με τον Παναθλητικό:

«Είναι η πρώτη φορά που η διοργάνωση γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα μας δίνει ένα εξτρά προβάδισμα το γεγονός ότι αν στράβωνε κάτι, θα είχαμε και άλλο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό δεν το σκεφτήκαμε καν όμως, γιατί θέλαμε να τελειώσει η σειρά στο πρώτο παιχνίδι, κάτι το οποίο καταφέραμε κιόλας».

Για την γυναικεία ομάδα και την εξαιρετική της πορεία:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, καθώς είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1. Σίγουρα, στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πάντα η πρώτη θέση, όμως προσπαθούμε σιγά σιγά να χτίσουμε κάτι δυνατό. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό που πολλές παίκτριες από το τμήμα των νεάνιδων παίζουν και στην πρώτη ομάδα!»

Για το Πανελλήνιο και το γεγονός ότι οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έχουν παραστάσεις και από την Α1:

«Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι αγωνίζονται και στην πρώτη ομάδα, αλλά το μπάσκετ στις μικρότερες ηλικίες είναι πολύ διαφορετικό, οπότε αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά»

Αν ο ΠΑΟΚ πηγαίνει ως φαβορί στο Πανελλήνιο:

«Σε αυτές τις ηλικίες θεωρώ ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς μπορεί σε ένα παιχνίδι οι παίκτριες να είναι αγχωμένες και να χάσουν κάποια σουτ. Τρανό παράδειγμα πέρσι που είχαμε μέσο όρο πόντων 65-70, και στον τελικό βάλαμε 48. Σίγουρα είμαστε ένα από τα φαβορί, αλλά θα παλέψουμε ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!