«Έχουν μειωθεί οι αντοχές»

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς αλλά και τη συνέχεια, μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου ανέφερε:

«Προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση, δημιουργία και εκτέλεση, εκτός από κάποια σουτ που βρήκαμε ελεύθερα, αλλά δεν ευστοχήσαμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να «χτυπήσουμε» σε κάποια πλεονέκτημα που θα μπορούσαμε να έχουμε και γι’ αυτό το λόγο άνοιξε η διαφορά, συν του ότι ο Ολυμπιακός ευστόχησε και σε σουτ τριών πόντων. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το αν τα προβλήματα του Ολυμπιακού μπορεί να αποπροσανατόλισαν τον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε 13 Απριλίου και από τις 13 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα αυτά. Οι αντοχές έχουν μειωθεί για τα παιδιά αυτά. Δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλαμε. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βρεις τον Ολυμπιακό με τόσες απουσίες, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι κανονική ομάδα, με φόρμα και αποτελεσματικότητα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι που το έχεις χαμένο.

Η κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά είναι μια κορεσμένη κατάσταση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπαθούμε, δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε στο μυαλό μας πως στα play off θα ξαναβρεί η ομάδα του ρυθμό της για να τελειώσει τη χρονιά όπως πρέπει».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!