«Μας αποσυντόνισε ο Τερζής»

Παρότι η Κηφισιά παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-1 σετ στο κλειστό της Πυλαίας με τους ανθρώπους της αθηναϊκής ομάδας να εξηγούν πως ήρθε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα για τους ίδιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο προπονητής, Νίκος Ζαλμάς, αλλά και ο πασαδόρος, Δημήτρης Νικολάκης: 

Νίκος Ζαλμάς: «Σήμερα επιτέλους είχαμε παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ καλό. Σε σχέση με το πρώτο ματς, ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Χάσαμε το μυαλό μας στο τέλος του τρίτου σετ και αυτό έδωσε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να αντιδράσουμε κάπως διαφορετικά. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και νομίζω ότι έχουμε να δείξουμε κάτι ακόμα στα παιχνίδι που ακολουθούν στην Αθήνα. Υπήρξε μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ για να γυρίσει το ματς.

Ενδεχομένως αν προηγούμασταν εμείς με 2-1 στα σετ να βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για να αλλάξει η σειρά των αγώνων. Αρχής γενομένης γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν σε δύσκολη θέση, αλλά λαμβάνουμε υπόψη και το γεγονός ότι θα παίξουμε σε ένα άλλο γήπεδο και όχι στην έδρα μας. Είναι και αυτό ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Πρέπει όμως να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Δημήτρης Νικολάκης: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν το πρώτο για εμάς, δεδομένο του ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο. Τυχαίνει εμείς να έχουμε ένα πιο μικρό γήπεδο σε σχέση με αυτό του ΠΑΟΚ που όσο να πεις επηρεάζει και αυτό με τον τρόπο του. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Ο Τερζής έδωσε έναν άλλο ρυθμό στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μας αποσυντόνισε.

Σίγουρα η διαφορά μας στην επίθεση δεν ήταν τόσο μεγάλη, ενώ στο προηγούμενο ματς ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου. Έχουμε φτάσει στο σημείο η ομάδα μας να παίζει ημιτελικούς. Δεν είναι κάτι το συνιθησμένο για εμάς. Υπάρχει κούραση και σαφώς δεν είναι θετικό ότι δεν θα παίξουμε το τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!