Συμμαχία ΑΕΚ-ΟΣΦΠ κατά ΠΑΟΚ!

Κρίσιμη θα είναι η Τρίτη (16/4) για την Super League, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη, την ώρα που ΟΣΦΠ και ΑΕΚ συμμαχούν κατά του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα υπάρχει η πρόθεση στήριξης του Ολυμπιακού στον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου, σε μια συμμαχία χωρίς ντροπή μεταξύ «ερυθρόλευκων» και «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να εκλέξουν πρόεδρο στη Λίγκα.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στις εκλογές με την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, εκτός κι αν συμφωνήσει η ΑΕΚ σε πρόσωπο κοινής αποδοχής, όπως ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα κάνουν λόγο για… ντέρμπι στην εκλογική διαδικασία, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι διατεθειμένοι να μην κάνουν πίσω στην όλη διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Λίγκας.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα, ωστόσο, είναι η συμμαχία που διαφαίνεται ανάμεσα στους υποτιθέμενους… αντίπαλους, τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ, με στόχο να πλήξουν τον ΠΑΟΚ…

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!