Κομίνη θέλει η ΑΕΚ στον τελικό;

Ερωτηματικά προκάλεσε η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΚΕΔ, μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καταρχήν με ποια ιδιότητα επισκέφτηκε την ΚΕΔ από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ιδιοκτησία ή την διοίκηση της ΑΕΚ.

Ας το αφήσουμε όμως αυτό στην άκρη. Θα απαντηθεί κάποια στιγμή η απορία μας…

Γιατί να επισκεφτεί την ΚΕΔ, αν στόχος του δεν είναι να επηρεάσει καταστάσεις ενόψει του τελικού;

Μήπως είμαστε καχύποπτοι; Μπα… Συνειδητοποιημένοι είμαστε, γνωρίζοντας την έπαρση με την οποία λειτουργούν οι ιδιοκτήτες των ομάδων του ΠΟΚ.

Ο Μελισσανίδης συνεταιρίστηκε με τον υποτιθέμενο εχθρό του τον Μαρινάκη για να εκλέξει τον δικό του πρόεδρο στην Super League, θα δίσταζε να επισκεφτεί την ΚΕΔ, παραμονές του τελικού;

Πάμε παρακάτω λοιπόν…

Οι… πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μελισσανίδης δεν θέλει ούτε τους ξένους διαιτητές, ούτε και τη χρήση του συστήματος VAR, στον τελικό.

«Γιατί να χρησιμοποιηθεί τώρα το σύστημα VAR, από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιήθηκε όλη τη χρονιά», φέρεται να είπε στα μέλη της ΚΕΔ που τον άκουγαν με το στόμα ανοιχτό…

Ωστόσο η θέση που φαίνεται ότι… απογείωσε τη συζήτηση, ήταν η κατάθεση πρότασης (σύμφωνα πάντα με τις ίδιες… πληροφορίες) για τον ορισμό του Κομίνη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σαφώς και δεν υπάρχει κάτι πονηρό. Προφανώς θέλουν στην ΑΕΚ να τιμήσουν τον Κομίνη για το δώρο που τους προσέφερε στον περσινό τελικό του πρωταθλήματος. Θυμάστε. Τότε που αμφισβητώντας την εγκυρότητα του γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα, δώρισε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα που έμεινε στην ιστορία ως το χάρτινο πρωτάθλημα.

«Γιατί να πληρώνει έξοδα η ΕΠΟ για να φέρει ξένους διαιτητές και δεν ορίζει ένα δικό μας παιδί όπως ο Κομίνης;», εννοώντας με το «δικό μας» έναν ελληνα διαιτητή και το διευκρινίζω για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις…

Αν δεν ισχύουν οι… πληροφορίες, με χαρά θα φιλοξενούσαμε μια διάψευση της ΑΕΚ, συνοδευόμενη από το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τα μέλη της ΚΕΔ!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!