Απόψε θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ!

Όπως και στον περσινό τελικό του ΠΑΟΚ, έτσι και στον φετινό έτυχε να είμαι εγώ αυτός που γράφει blog στο INPAOK λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό…

Ξέρετε, τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, αφού ναι μεν ανυπομονώ για το πρώτο σφύριγμα του αγώνα, ωστόσο το άγχος μου για την έκβαση του αγώνα έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Αυτό το blog έχει ως αποδέκτες εσάς παίκτες του ΠΑΟΚ. Εσάς που μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ θα πρέπει να καταθέσετε ότι έχετε και δεν έχετε από ψυχικά και ποδοσφαιρικά αποθέματα, για να φέρετε πίσω στη Θεσσαλονίκη το Κύπελλο.

Το Σάββατο της 11ης Μαΐου δεν θα είστε μόνοι σας εκεί μέσα. Εκεί δίπλα σας θα είμαστε όλοι! Μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να έχουν φυσική παρουσία, λόγω της τραγικής απόφαση τους υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά τα καρεκλάκια στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι άδεια. Κάθε ένα από αυτά θα είναι ποτισμένα με την… ψυχή όλων των φίλων του Δικεφάλου.

Κάθε ανάσα που θα παίρνετε θα είναι και δικιά μας, κάθε βήμα σας πάνω στο χορτάρι του ΟΑΚΑ θα είναι και δικό μας. Τα χτυπήματα και τα δυνατά μαρκαρίσματα που θα δέχεστε θα πονάνε και εμάς, αλλά κανείς δεν θα λυγίσει γιατί έχουμε έναν στόχο, το νταμπλ! Κάθε σουτ που θα επιχειρείτε θα έχει και τη δική μας δύναμη από πίσω. Στα άστοχα σουτ όλοι μαζί θα τσατιζόμαστε, αλλά σε αυτό που θα βρει την εστία θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν να είναι το τελευταίο τέρμα που θα δούμε ποτέ.

Η Θεσσαλονίκη ξέρετε είναι έτοιμη να σας σας υποδεχθεί ως ήρωες. Γιατί αυτό είστε! Είστε ήρωες, είστε αυτοί που έκαναν όλη την Ελλάδα να υποκλιθεί μπροστά σας τη φετινή σεζόν! Είστε οι αήττητοι πρωταθλητές!

Φέρτε το πίσω στη Θεσσαλονίκη το γα@μημένο το Κύπελλο, φέρτε το για όλους όσους ήταν δίπλα σας, για όλους όσους πανηγύρισαν τα γκολ και τις αποκρούσεις σας, για όσους έκλαψαν σαν μικρά παιδιά την ώρα που σηκώνατε το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό της Τούμπας. Φέρτε το για τον ΠΑΟΚ!

Κυρίως όμως, φέρτε το για τους εαυτούς σας. Είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και το αξίζετε αυτό το τρόπαιο! Αξίζετε να είστε εσείς που η ιστορία θα γράψει πως πετύχατε το πρώτο double στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.1 ΠΑΟΚ, κάνε την Ελλάδα να υποκλιθεί ξανά μπροστά σου!

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!