«Ο Σαββίδης άλλαξε το στάτους»

Για την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, την γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πόσο αυτή έχει αλλάξει από την έλευση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Κυριάκος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: 

«Ο φετινός τίτλος έπρεπε να κατακτηθεί γιατί θα δημιουργούσε πολύ μεγάλη εσωστρέφεια και ηττοπάθεια αν χανόταν και ο φετινός πολύ περισσότερο αν γινόταν με τρόπο όπως έγινε πέρσι».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: 

«Η εποχή της “παράγκας” έχει τελειώσει. Το θέμα είναι ότι έχουμε επιχειρηματίες στο ποδόσφαιρο που θέλουν να προστατέψουν την ομάδα τους και δεν είναι μόνο ένας. Αυτό είναι και μια δικλείδα ασφαλείας γιατί σαφώς ο καθένας κάνει για την δική του ομάδα ότι μπορεί».

Για την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμο:

«Υπάρχει ένας φόβος, μια ιστορία, αλλά από την άλλη ο τρόπος που πάρθηκε η απόφαση ήταν λίγο δογματικός. Δεν πέσανε στο τραπέζι εναλλακτικά σχέδια».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: 

«Ο Σαββίδης με την επένδυση του έχει αλλάξει το στάτους του ποδοσφαίρου», τόνισε ο κ. Κυριάκος ο οποίος σημείωσε ότι στην εξαετία, επταετία τα χρήματα που επενδύθηκαν φτάνουν περίπου τα 150 εκατομμύρια. «Ο ΠΑΟΚ πια σηματοδοτεί ένα άνοιγμα της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει ένας ακόμα λόγος να στρέψει κάποιος το βλέμμα στη Θεσσαλονίκη», σημείωσε.

Για το VAR:

«Θέλαμε να είμαστε οι πρώτοι που θα το βάλουμε πειραματικά. Είναι μια σπουδαία λύση εναντίον της καχυποψίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βοηθάει και σε μια άλλη αντιμετώπιση των διαιτητών».

Για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας:

«Τα σχέδια προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό ότι υπάρχει ομόνοια των φορέων προς μια μεγάλη επένδυση που θα κάνει καλό. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία όλων για να γίνε σε δύο με τρία χρόνια το γήπεδο.Πιστεύω ως τις αρχές του 2020 θα έχουν τελειώσει τα γραφειοκρατικά και το αργότερο σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!