Ο Κομίνης ιδανικός για την ΑΕΚ;

Η προσπάθεια του οργανισμού της ΑΕΚ, να καλύψει με επικοινωνιακά τρικ την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την 3η σερί απώλεια Κυπέλλου, με ξεπερνάει.

Η σκόνη που προσπαθούν να… σηκώνουν για να καλύψει την ωμή αλήθεια μιας ακόμα αγωνιστικής ήττας από τον ΠΑΟΚ, θεωρώ πως δεν τιμά ούτε τους εμπνευστές, ούτε τους εκτελεστές του επικοινωνιακού κόλπου που στήθηκε τέσσερις μέρες μετά τον τελικό για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, στο εσωτερικό της ΑΕΚ.

Η αλλαγή του βοηθού στην οποία αναφέρονται, αφορά και τις δυο ομάδες που βρέθηκαν στον τελικό και όχι μόνο την ΑΕΚ. Ο βοηθός στον οποίο αναφέρονται, δεν είχε καμία λάθος υπόδειξη και φυσικά είναι αστείο να συζητάμε για διαιτητικά λάθη όταν, ο παρατηρητής διαιτησίας (Ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ) όπως επίσης και οι επιτετραμμένοι της FIFA με αρμοδιότητα την διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλούν για την άριστη παρουσία του Γερμανού ρέφερι και των συνεργατών του στο ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ, δεν είναι η αλλαγή βοηθού που έτσι κι αλλιώς δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ενώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει λογική να υποστηρίζουν ότι η αλλαγή έγινε κρυφά ενώ αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, γνώση του οποίου έλαβαν οι εκπρόσωποι και των δυο ομάδων.

Να μιλάμε καθαρά. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι ούτε η αλλαγή του βοηθού, ούτε ο Τσβάιερ, ούτε η φάση με τον Κάνιας (ξέρουν πολύ καλά ότι σύμφωνα με τον κανονισμό δεν είναι πέναλτι). Το θέμα τους είναι η διαχείριση της εσωστρέφειας που δημιούργησε στον οργανισμό τους η απώλεια του 3ου Κυπέλλου (δεύτερο στη σειρά στο ΟΑΚΑ που αποτελεί έδρα της ΑΕΚ) και η δημιουργία εντυπώσεων για τη νέα περίοδο.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!