«Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει παντού»

Ο τεχνικός της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παπαβασιλείου, φιλοξενήθηκε στον Arena 89.4 μιλώντας τόσο για τη συμμετοχή στο Τουρνουά του Κατάρ όσο και για την εικόνα που είδαν εκεί από την προετοιμασία για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ταξίδι και τη συμμετοχή στο τουρνουά του Κατάρ: «Έχεις να κερδίσεις κάτι αλλά και να δώσεις με τη συμμετοχή σε αυτού του είδους τα τουρνουά. Οι εγκαταστάσεις, τα γήπεδα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για όλους μας. Οι αναμετρήσεις γίνονταν νωρίς το πρωί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας».

Για την εικόνα της πόλης και τα έργα ενόψει Μουντιάλ: «Η πόλη είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο λόγω του Μουντιάλ. Τα έργα είναι σε εξέλιξη κι έτσι όλοι ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το θεσμό που θα πραγματοποιηθεί χειμώνα».

Για την εικόνα των ακαδημιών αλλά και της πρώτης ομάδας: «Ορισμένα τμήματα οι υποχρεώσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη. Από την άλλη όμως άλλα τμήματα ολοκληρώνουν τις προπονήσεις τους για φέτος. Όπως μεγαλώνουν οι ακαδημίες έτσι μεγαλώνει και η πρώτη ομάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!