Ο Κλοπ το είχε προβλέψει

Πίσω στο 2015, ο Γιούργκεν Κλοπ ζητούσε χρόνο και εμπιστοσύνη από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους, όταν ανέλαβε τη Λίβερπουλ, εκφράζοντας σιγουριά για έναν τίτλο σε τέσσερα χρόνια. Το 2019 τα κατάφερε!

Ο Γερμανός προπονητής, πανηγύρισε το πρώτο Champions League της προπονητικής του καριέρας και τον πρώτο του τίτλο ως τεχνικός των «κόκκινων», με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό της Μαδρίτης.

Η ευτυχία του, ήταν απερίγραπτη, η συγκίνησή του έκδηλη, βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του και πόσο υπομονή έχουν κάνει τ’ αγαπημένα του πρόσωπα για να δουλέψει εκείνος σκληρά και να πετύχει, όμως, κράτησε και το λόγο που είχε δώσει από την πρώτη του μέρα στο «Άνφιλντ».

«Προφανώς και δεν θα περιμένει κανείς 20 χρόνια, αλλά παρακαλώ, δώστε μας χρόνο να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι αν βρίσκομαι στην ίδια θέση, σε τέσσερα χρόνια από τώρα, θα έχουμε πάρει έναν τίτλο». Αυτό είχε πει κατά την παρουσίασή του, τον Οκτώβρη του 2015.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!