«Κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος σχολίασε τον Αήττητο Πρωταθλητή και Νταμπλούχο ΠΑΟΚ, αλλά και για τη νέα κατάσταση στη Super League, όπου ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται, μέσω των Play-Off.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

Για τον Αήττητο Πρωταθλητή και Νταμπλούχο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αυτό που δείχνει τα τελευταία χρόνια είναι πως κάνει βήματα προς τα πάνω, το σημαντικό είναι πως έγινε υπομονή, υπάρχει πλάνο και έφτασαν στην κορυφή και το σημαντικό είναι όχι να φτάσει στην κορυφή αλλά να παραμείνει εκεί. Έφυγε το μεγάλο βάρος για να γίνει πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, θα είναι διαφορετικό φέτος που θα τον αντιμετωπίζουν σαν τον πρωταθλητή και όχι σαν μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια. Η οικονομική σταθερότητα μπορεί να τον κάνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα νέα δεδομένα με τα Play-Off και τα Play-Out:

«Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δυναμώσει ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, θα βοηθήσει τις ομάδες στις ευρωπαϊκές πορείες, θα υπάρχουν δυνατά παιχνίδια για κάθε ομάδα, τουλάχιστον 20 και θα είναι καλό. Θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον τηλεοπτικά γιατί θα έχει περισσότερα καλύτερα παιχνίδια».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!