Σε… φουλ ρυθμό ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, που θα διεξαχθεί στην Ιταλία, με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, να έχει γεμάτο πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η πρεμιέρα της Πολωνίας θα γίνει απέναντι στο Βέλγιο στις 16 Ιουνίου, ενώ στις 19 θα αντιμετωπίσει την Ιταλία και στις 22 του ίδιου μήνα την Ισπανία, όπου και θα ολοκληρωθεί ο 1ος όμιλος του τουρνουά.

Ο Σφιντέρσκι εφόσον βρεθεί στα βασικά πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή των Πολωνών, θα δώσει τρεις αγώνες σε διάστημα τριών ημερών, αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων.

Σε περίπτωση που η Πολωνία προχωρήσει στα νοκ-άουτ, η παραμονή του Σφιντέρσκι θα παραταθεί τουλάχιστον έως τις 27 Ιουνίου, ενώ σε περίπτωση που οι Πολωνοί φτάσουν μέχρι τον τελικό τότε θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις 30 του ίδιου μήνα.

Πώς επηρεάζει τον ΠΑΟΚ 

Η συμμετοχή του Σφιντέρσκι στο Euro U21, επηρεάζει και τον ΠΑΟΚ, καθώς η προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία ξεκινάει στις 1 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ο Πολωνός επιθετικός συνεχίσει και μετά τις 22 Ιουνίου, που ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων θα αναγκαστεί να χάσει λίγες ημέρες από τις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Αυτό θα συμβεί καθώς στον 21χρονο επιθετικό θα παραχωρηθεί ολιγοήμερη άδεια, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός, προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες… ανάσες και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Ολλανδία, για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!