Πάει για Σουντανί ο Ολυμπιακός

Παίρνει από τη μία τσέπη και τα βάζει στην άλλη! Ο Ολυμπιακό πάει να πάρει κι άλλον παίκτη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με άλλα λόγια ο Μαρινάκης πάει να πάρει άλλον έναν παίκτη από τη μία του ομάδα και να τον πάει στην άλλη…

Η υπόθεση του Χιλάλ Σουντανί απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται προσεχώς να τον κάνει δικό του, αφού φαίνεται το θέμα να έχει προχωρήσει.

Ο εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, ιδιαίτερα με τα δημοσιεύματα από τα αγγλικά ΜΜΕ, που ανέφεραν πως ο ιδιοκτήτης των δύο «ερυθρόλευκων» ομάδων, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέλνει στο λιμάνι περιθωροποιημένους παίκτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει συζητήσει, τόσο με τον ίδιο όσο και τον παίκτη, για να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Ο 31χρονος «άσος» ψάχνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του και στην ελληνική ομάδα επιχειρούν να τον πείσουν για αυτόν, εξηγώντας το πλάνο τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την ικανότητά του να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και την κορυφή της επίθεσης, δεν είναι απίθανο σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!