«Δεν τίθεται θέμα Αναστασιάδη»

Η Εθνική υποδέχεται την Αρμενία στο Ολυμπιακό Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη και το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο δίνει ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Λίγο πριν την είσοδό του στο γήπεδο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ παραχώρησε δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραμείνει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αναλυτικά ο Γραμμένος ανέφερε:

«Πρωτίστως θέλουμε το αποτέλεσμα, αλλά και μία καλή εμφάνιση. Έχουμε αφήσει στο παρελθόν το παιχνίδι με την Ιταλία. Είμαι αισιόδοξος, τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι πέρα από τη νίκη θα ευχαριστηθεί και ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Αναστασιάδη:

«Νομίζω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και οφείλω να την αποκαταστήσω. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης από μέρους μου στον Αναστασιάδη. Η επίσκεψή μου ήταν στο πλαίσιο μιας συνηθισμένης επίσκεψης που κάνω με το προπονητικό τιμ για το αν απαιτείται κάτι να κάνω για λογαριασμό τους, αν χρειάζονται κάτι. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης ή μη στήριξης στον Αναστασιάδη. Κακώς έχει κυκλοφορήσει έτσι. Δεν τίθεται θέμα Αναστασιάδη. Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της πολύ δρόμο, μόλις στην 4η αγωνιστική. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!