Αυτά ζήτησε από Καραμάνο ο Α.Σ.

Το INPAOK από την πρώτη στιγμή σας ενημέρωσε για τα δεδομένα που ισχύουν σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ του Γιώργου Καραμάνου, του Μπάνε Πρέλεβιτς και του Θανάση Κατσαρή (διαβάστε εδώ).

Άλλωστε, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του INPAOK, παρουσιάζοντας τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση (διαβάστε εδώ).

Σύμφωνα, μάλιστα, με νεότερες πληροφορίες, ο Α.Σ. έχει θέσει μια σειρά από απαιτήσεις προς την πλευρά Καραμάνου, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, θα απαιτηθούν πρωτίστως εγγυητικές από τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες που έχει το τμήμα μπάσκετ των «ασπρόμαυρων».

Σε περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία, τότε η νέα διοίκηση της ΚΑΕ που θα προκύψει, θα απαρτίζεται από πενταμελές συμβούλιο, το οποίο θα αποτελείται από τρία μέλη που θα οριστούν από την πλευρά Καραμάνου και δύο μέλη που θα οριστούν από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, για να προχωρήσει οποιαδήποτε απόφαση ή συναλλαγή της νέας διοίκησης, θα απαιτείται η υπογραφή τόσο ενός εκ των τριών μελών της πλευράς Καραμάνου όσο και ενός εκ των δύο μελών που θα ορίσει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!