Ο «Λάζος» και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, την επικαιρότητα να απασχολεί έντονα η περίπτωση του Γιώργου Καραμάνου, παρ’ όλα αυτά δεν είναι ο μόνος που έδειξε ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, έγιναν επαφές από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο με μια σειρά από ανθρώπους του συλλόγου, με θέμα την επόμενη μέρα στο μπασκετικό τμήμα.

Ο «Λάζος» που βοήθησε τα μέγιστα ως παίκτης πριν λίγα χρόνια, συζήτησε για ένα νέο πλάνο, που θα βγάλει την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ από το οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, η οποία ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή για την πρόθεσή του να αναλάβει ενεργό ρόλο στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο Παπαδόπουλος ανέκαθεν ήταν υποστηρικτής των Ελλήνων παικτών, επομένως στόχος θα ήταν η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, από ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα και με τις ιδέες τους να βοηθήσουν να αποφευχθεί η καταστροφή.

Έτσι, μπορεί τη δεδομένη στιγμή, το ενδιαφέρον Καραμάνου (ΔΕΝ υπάρχει ακόμα συμφωνία) να είναι αυτό που έχει κερδίσει την προσοχή, ωστόσο δεν αποκλείεται να απασχολήσει ξανά η περίπτωση του Λάζαρου το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με τις εξελίξεις.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!