Κούρασε η σπέκουλα με τον Ιβάν

Πράματα και θάματα έχουμε ακούσει για τον Ιβάν Σαββίδη και τις… προτιμήσεις του, τόσο στις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές, όσο και ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Γράφει ο Κ. Βασιλόπουλος.

«Ο Ιβάν στηρίζει τον τάδε, ο Ιβάν θέλει τον άλλο, ο Ιβάν θέλει εκείνο το κόμμα, ο Ιβάν παρεμβαίνει υπέρ του άλλου κόμματος» και ένα σωρό ακόμα τσιτάτες ατάκες με τις οποίες θα μπορούσα να γράψω βιβλίο.

Ολο αυτό το διάστημα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ Ροστόφ και Μόσχας, ασχολούμενος με σοβαρά θέματα που αφορούν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τα συμφέροντα του στη Ρωσία. Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα γίνεται πάρτι για το τι… θέλει ο Ιβάν.

Μέχρι ένα σημείο οι… αναλυτές και… γνώστες των κινήσεων του Σαββίδη, είχαν πλάκα. Από ένα σημείο και μετά, η σπέκουλα κούρασε. Ξέφυγαν τα πράγματα και διαβάζουμε – ακούμε τέρατα και σημεία. Για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, με προοπτική να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον κύκλο των εργασιών του στη χώρα.

Όπως κάθε σοβαρός και φιλόδοξος επιχειρηματίας, στηρίζει τον εαυτό του και τις επιχειρήσεις του, χωρίς να παρεμβαίνει με στόχο την δημιουργία κλίματος στην πολιτική σκηνή. Στηρίζει φυσικά και τον ΠΑΟΚ τον οποίο έχει συνδέσει με την οικογένεια του και όχι απλά με τις επιχειρήσεις του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!