Κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού!

Τον προγραμματισμό για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς συνεχίζουν να υλοποιούν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, που δείχνουν ότι η ομάδα κινείται για παίκτες οι οποίοι μπορούν πραγματικά να προσφέρουν, και όχι απλά να προκαλέσουν ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο, χωρίς επί της ουσίας κάποια βοήθεια στο σύνολο της ομάδας.

Κάτι τέτοιο, είναι ευκόλως διακριτό από τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει, καθώς έχουν αποκτηθεί αθλητές οι οποίοι ανεβάζουν «αθόρυβα» επίπεδο τον Δικέφαλο. Οι Στίβεν Μάρσαλ και Γιώργος Στεφάνου, είναι δύο εξαιρετικά έμπειροι παίκτες, οι οποίοι μπορούν να «σκουπίσουν» την πίσω ζώνη του ΠΑΟΚ, ενώ ο πρώτος, έχει και επιθετικές αρετές, καθώς μιλάμε για έναν all around πετοσφαιριστή.

Από την άλλη, ο Χαραλαμπίδης, αποκτήθηκε για 3-4ος κεντρικός, και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις από τον πάγκο, ενώ και ο… επαναπατρισμός του Σωτήρη Σωτηρίου, δίνει μία σιγουριά στα άκρα του Κυπελλούχου.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Δικέφαλος «τρέχει» ώστε να ανανέωσει όλους τους Έλληνες παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή χωρίς συμβόλαιο, ενώ παράλληλα έχει και τρεις θέσεις ξένων, που θα τις χρησιμοποιήσει σε διαγώνιο, άκρα, αλλά και στο κέντρο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!