«Να παίζουμε όπως θέλει ο κόουτς»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Για την ισοπαλία με την Τσβόλε και την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, σημειώνοντας ότι οι παίκτες του Δικεφάλου θα πρέπει να κάνουν αυτά που τους ζητάει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Τσβόλε:

«Ξεκίνησε καλά η ομάδα στο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ, αλλά έχουμε ένα δύσκολο σύστημα που πρέπει να μάθουμε, έχει έρθει καινούργιος προπονητής, ακούμε αυτά που μας λέει, θα δουλέψουμε στην προπόνηση και όλα θα πάνε όπως πρέπει

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να είναι έτοιμος:

«Έχουμε άλλη μια προετοιμασία μπροστά μας, υπάρχει χρόνος για να μάθουμε να παίζουμε έτσι όπως θέλει ο προπονητής και να κάνουμε ότι μας ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν στο σύστημα της ομάδας:

«Ο προπονητής θέλει να ξεκινάει το παιχνίδι από πίσω να περνάει η μπάλα από όλους, θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να συμμετέχουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει ήδη κάποια σημαντικά πράγματα».

Είναι δύσκολο να υπάρχουν πολλές αλλαγές στο σύστημα αλλά για αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από την συνεχή δουλεία πιστεύω πως θα καταφέρουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει»

Για το αν περιμένει κάποια ευκαιρία:

«Εγώ προσωπικά για αυτό το λόγο είμαι εδώ, ψάχνω την ευκαιρία μου και προσπαθώ να δείξω ότι μπορώ. Παίρνω συνεχώς μηνύματα από τον κόσμο, θέλω να είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για αυτό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!