Ώρα για τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα

Τελικά, όπως ήρθαν τα πράγματα ίσως ήταν ευνοϊκό το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε… σπαστή προετοιμασία.

Ο Φερέιρα είχε έτσι την ευκαιρία να μπορέσει στο πρώτο δεκαήμερο να δει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του και μπόρεσε να πάρει τις αποφάσεις του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αποφάσισε να κάνει όλες αυτές τις ημέρες όσες δοκιμές μπορούσε, έτσι ώστε να καταλήξει σε συμπεράσματα για τους παίκτες που θέλει να μείνουν στο ρόστερ.

Πλέον, στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα δούμε όλοι τον ΠΑΟΚ που θέλει να χτίσει ο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος θέλει γρήγορο ποδόσφαιρο και πίεση ψηλά, σχεδόν στην αντίπαλη περιοχή, και όλα αυτά σε σχηματισμό 4-4-2. Φυσικά, για να τελειοποιηθούν στο γήπεδο όλα τα θέλω του Ίβηρα τεχνικού χρειάζεται αρκετός χρόνος.

Επειδή τόσος χρόνος δεν υπάρχει και επειδή θεωρώ ότι ο Φερέιρα είναι ένας έξυπνος άνθρωπος-προπονητής, πιστεύω ότι στους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League, θα δούμε ένα κράμα του περσινού ΠΑΟΚ με αυτόν του Φερέιρα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τα πράγματα είναι απλά. Ο Δικέφαλος τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται χαφ πρώτης γραμμής, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τους αγώνες που έρχονται. Η άποψη μου είναι πως πρέπει να έρθουν δύο παίκτες για τον χώρο του κέντρου. Θα έλεγα έναν, αν κάποιος μπορούσε να εγγυηθεί πως ο Ελ Καντουρί θα είναι υγιής. Ο Μαροκινός δείχνει πως στη θέση του 8αριού είναι πιο απελευθερωμένος, αλλά είναι ένας soft παίκτης στο θέμα των τραυματισμών.

Το θέμα είναι πως πλέον οι δοκιμές τελειώσαν. Και τώρα είναι η ώρα που ο Φερέιρα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τους παίκτες που θα βρεθούν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, αφού αυτοί θα είναι που θα απαρτίζουν τον νέο ΠΑΟΚ, τον δικό του ΠΑΟΚ.

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!