Εσύ πώς έγινες ΠΑΟΚ;

Αυτό το blog θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές στα χαφ και στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά συγχωρέστε με. Αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ τόσο με αυτά.

Μέσα από αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια… βουτιά στις αναμνήσεις μας. Στα παιδικά μας χρόνια.

Αλήθεια εσείς πώς γίνατε ΠΑΟΚ; Θυμάστε την πρώτη ημέρα που το… ασπρόμαυρο μικρόβιο μπήκε στον οργανισμό σας και πλέον έχει κάνει το αίμα σας από κόκκινο να είναι άσπρο και μαύρο;

Εγώ το θυμάμαι σαν να ήταν χθες… Ήτανε μια από τις πολλές επισκέψεις της γιαγιάς στο σπίτι. Αυτή τη φορά δεν είχε δώρο κάποιο τρενάκι, ή κάποιο άλλο παιχνίδι.

Τα δώρα ήταν μια ασπρόμαυρη φανέλα ποδοσφαίρου και ένα μαύρο μαξιλάρι. Και τα δύο είχαν κάτι κοινό πάνω τους, τον Δικέφαλο αετό! «Ο ΠΑΟΚ παιδί μου είναι από την Πόλη. Είναι τίμια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει τον πόνο και την περηφάνια μαζί», ήταν τα λόγια της.

Φυσικά, έπρεπε να περάσουν χρόνια από εκείνη την ημέρα για να καταλάβω το μεγαλείο του Δικεφάλου.

Πλέον, μεγάλωσα αρκετά από τότε, αλλά νομίζω ότι τώρα που περνάς δύσκολα, ήρθε η ώρα να βγάλω και πάλι από το συρτάρι την παλιά αυτή φανέλα, να τινάξω τη σκόνη από το μαξιλάρι και να τα πιάσω στα χέρια μου με την ίδια χαρά, όπως εκείνη την ημέρα που με έκανες ΠΑΟΚτσή, γιαγιά…

Όσον αφορά τα ανοιχτά θέματα των «ασπρόμαυρων», τα πράγματα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ καίγεται για χαφ. Οι περιπτώσεις των Παλίνια και Ολιβέιρα είναι μεν από το πάνω ράφι, αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολες.

Από τη μία η Πόρτο αξιώνει 7 εκατομμύρια για την παραχώρηση του διεθνούς χαφ, ποσό αρκετά υψηλό, και από την άλλη η Μπράγκα είναι απρόθυμη να σπάσει τον δανεισμό του παίκτη, εκτός και αν αποζημιωθεί με ένα υπερβολικό ποσό.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν στην αγορά, τόσο αριστερό μπακ, όσο και επιθετικό. Βέβαια, όλα αυτά αργότερα. Τώρα προέχει η απόκτηση χαφ.

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!