«Για αυτό επιλέξαμε τον Φερέιρα»

Την παρουσίαση του Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε ο Αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, εξηγώντας τους λόγους που ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στην απόφαση του 40χρονου τεχνικού, εκφράζοντας την πίστη του ότι με αυτόν τον προπονητή οι «ασπρόμαυροι»  θα έχουν επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αμπέλ για τη γενναία απόφαση και προσέγγιση που είχε κατά τη διάρκεια της προσπάθεια μας να τον φέρουμε εδώ. Από την πρώτη στιγμή είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη του επιλογή, έδειξε διάθεση και προσμονή για να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ.

Θέλω να καταλάβετε ότι η ομάδα όταν επέλεξε τον Αμπέλ Φερέιρα δεν το έκανε λόγο ονόματος, ή για κάποιο άλλο λόγο. Όλα περιστρέφονται γύρω από το μοντέλο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία. Είναι ένας άνθρωπος που είναι εδώ για να αναδείξει ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ. Να μπορέσει να αναδείξει και να μεγαλώσει το brand name του ΠΑΟΚ, χωρίς να χαθεί το πνεύμα νικητή. Οποιοσδήποτε είναι μέσα στο σύλλογο, πρώτος στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι με αυτόν τον προπονητή θα έχουμε επιτυχίες».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!