Πρώτος στόχος ο Μπράνταριτς

Ο 27χρονος μέσος της Κάλιαρι, Φίλιπ Μπράνταριτς είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει ξεχωρίσει και τους «ασπρόμαυρους», να βρίσκονται σε επαφές με τον παίκτη και την Κάλιαρι, για την απόκτησή του.

Η περίπτωση του Κροάτη χαφ, ξεχώρισε για τους επιτελείς του Δικεφάλου που ξεκίνησαν άμεσα τις επαφές τόσο με την πλευρά του Μπράνταριτς, όσο και με την Κάλιαρι, που ανήκουν τα δικαιώματά του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράνταριτς βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Δικεφάλου, συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Αμπέλ Φερέιρα, για την ενίσχυση της μεσαία γραμμής των «ασπρόμαυρων».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, ενώ θετική εμφανίζεται και η Κάλιαρι, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους επιτελείς του Δικεφάλου, για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κροάτη χαφ στους «ασπρόμαυρους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!