Όνειρα για Μπράνκο στην Γκιμαράες!

Ο Ντανιέλ Ροντρίγκες είναι υποψήφιος για την προεδρία της Γκιμαράες. Στις εξαγγελίες του μεταξύ άλλων τόνισε ότι αν εκλεγεί, ο Μάριο Μπράνκο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα προσλάβει στην ομάδα!

Αυτό αναφέρει το πορτογαλικό σάιτ «guimaraesdigital.com», άσχετα αν ο Μπράνκο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και χθες (17/7) στην παρουσίαση του Φερέιρα μιλούσε για το πλάνο τριετίας που έχει για τον Δικέφαλο.

Οι εκλογές στην Γκιμαράες είναι το Σάββατο (20/7) και οι υποψήφιοι για την προεδρία είναι τρεις, αλλά ο Ντανιέλ Ροντρίγκες είναι αυτός που υποσχέθηκε να «κλείσει» τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο μοιάζει περισσότερο με… όνειρο θερινής νυχτός.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα έχει τίτλο «Ο Μάριο Μπράνκο είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου που επέλεξε ο Ντανιέλ Ροντρίγκες» και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Ο Μάριο Μπράνκο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βιτόρια εάν ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία της ομάδας Ντανιέλ Ροντρίγκες, κερδίσει τις εκλογές το ερχόμενο Σάββατο (20/7). Ο υποψήφιος “μετά από έρευνα αγοράς” επέλεξε τον σημερινό τεχνικό διευθυντή του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ο Ντανιέλ Ροντρίγκες επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά αποσαφηνίζει ότι «δεν είμαι ακόμη πρόεδρος και ο Μάριο Μπράνκο συνδέεται με μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, προετοιμάζεται για το Champions League και πρέπει να σεβόμαστε τους επαγγελματίες και τη σταθερότητα των συμβάσεων».

Ωστόσο, είναι πεπεισμένος, ότι θα μπορέσει να προσλάβει κάποιον που εκπληρώνει το ιδανικό προφίλ και ισχυρίζεται ότι τα ονόματα που παρουσιάζουν οι άλλοι υποψήφιοι, είναι άνθρωποι συνηθισμένοι να αγοράζουν παίκτες των 10 εκ. ευρώ, με υπερβολικούς μισθούς.

«Μπορεί η Βιτόρια να παίρνει παίκτες αξίας 10 εκ. ευρώ;» αναρωτήθηκε ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία που λέει ότι προτιμά «έναν εκτελεστικό διευθυντή ποδοσφαίρου συνηθισμένο να διακινδυνεύει, να αναπτύσσει και να ανιχνεύει την ποιότητα, όταν άλλοι δεν την διακρίνουν».

Ο Μπράνκο έχει επί του παρόντος με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από την Ελλάδα, έχει επίσης δουλέψει στο κροατικό, ρουμανικό και πολωνικό ποδόσφαιρο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!