Νέα μετάλλια για τον ΠΑΟΚ

Με νέα μετάλλια για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες (18/7) η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α’ – Παγκορασίδων Α’, το οποίο διεξάγεται στο Βόλο.

Στο αγώνισμα 50m ύπτιο – Παμπαίδων Α’, ο Απόστολος Σίσκος, με χρόνο 00:29.82, κατέλαβε την 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 100m ελεύθερο – Παγκορασίδων Α’, η Λαφάρα Χριστίνα, με χρόνο 01:00.25, κατέλαβε την 3η θέση, κατακτώντας και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 200m μικτή ατομική – Παμπαίδων Α’, ο Απόστολος Σίσκος, με χρόνο 02:16.30, κατέλαβε την 1η θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 4x100m ελεύθερο – Παγκορασίδων Α’, η σκυτάλη, αποτελούμενη από τις Χριστίνα Λαφάρα, Αναστασία Μήτογλου, Ιωάννα Βελούζου και Θεοδώρα – Ειρήνη Μυλωνά, βρέθηκε στη 2η θέση, με το ασημένιο μετάλλιο να δίνεται στις «ασπρόμαυρες».

Στο αγώνισμα 4x100m ελεύθερο – Παμπαίδων Α’, η σκυτάλη, αποτελούμενη από τους Ιωάννη Τριανταφυλλίδη, Μιχάλη Μπλούφα, Μαρίνο Σωπάση και Απόστολο Σίσκο, κατέλαβε τη 2η θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

«Συγχαρητήρια παιδιά!», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!