Βοηθός προπονητή ο Αποστολίδης

Την στελέχωση του τεχνικού τιμ του Σπύρου Φιλίππου συνεχίζουν στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία των πρωταθλητών με τον βοηθό προπονητή, Γιώργο Αποστολίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο «ασπρόμαυρος» ερασιτέχνης:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή και βοηθό προπονητή, Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό του Coach Φιλίππου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο Γιώργος Αποστολίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος ποδοσφαιρικού διπλώματος προπονητικής UEFA B.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα προπονητικής, σε ακαδημίες ομάδων Θεσσαλονίκης ενώ μετά έκανε το μεγάλο ταξίδι για την Αυστραλία.

Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 τον βρήκε στην Heideiberg Eagles, με την ιδιότητα του προπονητή-γυμναστή. Με την επόμενη αγωνιστική περίοδο να ξεκινά στην Κ20 Melbourne City, με την ίδια ιδιότητα.

Ο ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεράστια όρεξη για δουλειά που έχει ο Γιώργος Αποστολίδης, για να οδηγήσει μαζί με τον Coach Φιλίππου στις ψηλές πτήσεις οπού ο ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!