Οι αποφάσεις για τους Κουβανούς

Την αγορά της Κούβας επέλεξε γι’ακόμα μία φορά το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς φέρνει στην Θεσσαλονίκη τέσσερις διεθνείς αθλητές, με σκοπό να καλύψει τις «τρύπες» που είχε στο βασικό σχήμα, προσθέτοντας παράλληλα και βάθος στον πάγκο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφορικά με τις νέες μεταγραφές, είναι να κρατηθούν οι Άλμπο (διαγώνιος) και Σαντοβάλ (κεντρικός), ώστε να πάρουν θέση στην βασικά εξάδα του Δικεφάλου, ενώ και ο Ρικάρντο Κάλβο (πασαδόρος) που θα φτάσει τελευταίος στο Παλατάκι, υπολογίζεται κανονικά από τον Ουκρανό τεχνικό, παρά το γεγονός ότι στην πάσα υπάρχουν ήδη ο Φιλίπποφ με τον Τερζή.

Για τον Τόρες (ακραίος), τα πράγματα είναι κάπως… διαφορετικά, καθώς παρά το γεγονός ότι θα προπονηθεί υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ του κυπελλούχου, αναμένεται να δοθεί κατά πάσα πιθανότητα δανεικός, ώστε να πάρει εμπειρίες και παραστάσεις από την Volleyleague.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ελεύσεις των Κουβανών, «λύνουν» τα χέρια του Γιούρι Φιλίπποφ, που βλέπει ότι η βασική του εξάδα με Άλμπο και Σαντοβάλ «κλειδώνει», ενώ παράλληλα θα υπάρχουν αρκετές λύσεις και από τον πάγκο, καθώς θα έχει την ευκαιρία να τους εναλλάσσει ανάλογα με τις συνθήκες των αγώνων.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!