Το μήνυμα του Κοεντράο

Ο Φάμπιο Κοεντράο έβγαλε μια ανακοίνωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν με την Πόρτο και έδωσε τη δική του οπτική στην υπόθεση, τονίζοντας ότι παραμένει ελεύθερος για να διαλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τόνισε μέσα από τα social media: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τα σχόλια και τις ανακοινώσεις που προέκυψαν κατά τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη μεταγραφή μου στην Πόρτο, θεωρώ ότι πρέπει να διασαφηνίσω κάποια πράγματα για να τερματίσω τις εικασίες που αποσκοπούν στην αποδόμηση του καλού μου ονόματος και να διευκρινίσω τα εξής:

1. Τους τελευταίους μήνες έχω έρθει σε επαφή με διάφορους συλλόγους (μέσω και μάνατζερ), σχετικά με την προοπτική να συμμετέχω σε κάποιο πρότζεκτ.

2. Δεν έλαβα άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε πρόταση από την Πόρτο (η οποία προφανώς θα με έκανε υπερήφανο), παρόλο που εγώ και ο εκπρόσωπός μου είχαμε επαφές με μάνατζερ, με τους οποίου εκδηλώνονταν ένα ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. .

3. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας ποδοσφαίρου, έδωσα πάντα ότι είχα για τις ομάδες που εκπροσωπούσα. Αυτό είναι το παρελθόν μου, αυτή ήταν η εκπαίδευση που έλαβα και ο τρόπος ύπαρξής μου. Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω επίσης ότι δεν είμαι συναινετικός. Είμαι έτσι στην προσωπική μου ζωή, έτσι είμαι και σαν ποδοσφαιριστής και γνωρίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους οπαδούς.

4. Επί του παρόντος, δεν ξέρω ποια θα είναι η μελλοντική καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι, όποια ομάδα κι αν εκπροσωπήσω, θα είμαι γνήσιος και αδίστακτος στην υπεράσπισή της».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!