«Μπορούσαμε τη νίκη»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, που τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε τον επαναληπτικό του Άμστερνταμ πολύ «σκληρό».

Aναλυτικά όσα είπε:

«Το αποτέλεσμα είναι θετικό, αλλά δεν σημαίνει ότι τελείωσε κάτι, έχουμε και τον επαναληπτικό. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή και τις φάσεις, ενώ η στιγμή που βάλαμε το γκολ ήταν πολύ σημαντική. Στη συνέχεια, μετά τον τραυματισμό του Ντόλμπεργκ, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, και εκεί χάσαμε τον έλεγχο που τον πήρε ο ΠΑΟΚ, και έκανε την ανατροπή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε και πάλι όπως θέλαμε, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, όπως και με την Φίτεσε, αλλά από την άλλη, το πρόβλημα ήταν στις αλλαγές, με την φυσική κατάσταση των παιχτών. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος,θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-3, αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό».

Για τις οδηγίες του: «Είχαμε θέμα μετά το 1-1, κάποιοι παίκτες μου έκαναν λάθος επιλογές, και δεχθήκαμε στη συνέχεια και το δεύτερο».

Για το αποτέλεσμα και τον επαναληπτικό: «Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ, η πιο δύσκολη που θα μπορούσαμε να τύχουμε, και θα γίνει ένα πολύ σκληρό ματς και στο Άμστερνταμ».

Αν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του και τι της είπε στο ημίχρονο: «Τους είπα ότι πρέπει να αλλάξουν θέσεις, και να παίξουν όπως τους είχα πει, όπως και να έχουν υπομονή».

Για το γεγονός ότι η ο Άγιαξ ακόμα «ψάχνεται»: «Σκοπός είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, και είμαι σίγουρος ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε σε πολλά κομμάτια».

Για τα ατομικά λάθη των Μπλιντ-Μαζραουί: «Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες που έκαναν λάθη, είχαμε θέματα και από άλλους ποδοσφαιριστές».

Αν έμαθε κάτι καινούριο από τον ΠΑΟΚ και αν τον προβλημάτισε κάποιος ποδοσφαιριστής περισσότερο: «Ξέραμε ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, δεν μάθαμε κάτι καινούριο. Είναι γρήγοροι στις επιθέσεις τους, και αμύνονται σωστά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!