«Νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη!»

Με στόχο την διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στην Ελλάδα ξεκίνησε η νέα σεζόν για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στα πλαίσια της πρώτης προπόνησης, οι Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος), Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής) και Μαρία Νίκολιτς (αρχηγός), μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημήτρης Χασεκίδης:

«Ξεκινάμε επίσημα την προετοιμασία μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του «νταμπλ» και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, σε έναν πολύ δύσκολο θεσμό όπως είναι το EHF European Cup. Σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, φυσικά σύμμαχος είναι ο Πρόεδρος, κος Αθανάσιος Κατσαρής, ο κεντρικός χορηγός μας, κος Αντώνης Τσαλόπουλος, αλλά και ο κος Ιβάν Σαββίδης, είναι ευεργέτης μας αφού είναι γνωστή η αγάπη του για το γυναικείο χάντμπολ. Στόχος μας την νέα χρονιά είναι να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να παρουσιάσουμε ακόμα πιο ελκυστικό χάντμπολ».

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά, γεμάτη υγεία πάνω απ’όλα που είναι το σημαντικότερο. Στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Η ομάδα μετά την περσινή χρονιά και την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, στοχεύει και πάλι στην κορυφή, ενώ στην Ευρώπη θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτά όμως για να συμβούν θέλουν σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση».

Μαρία Νίκολιτς:

«Να ευχηθώ με την σειρά μου μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, διότι την χρονιά που πέρασε είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Ως αρχηγός, θα είμαι διπλά στις παίκτριες σε ότι ζητήσουν και θα τις βοηθήσω ώστε να μην έχουν κανένα παράπονο. Στόχος μας φέτος είναι να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και να βάλουμε τα δυνατά μας στο EHF Cup. Εκεί, όπου αντιμετωπίζουμε μία έμπειρη ομάδα με ευρωπαϊκές παραστάσεις, ωστόσο έχουμε όλα τα φόντα να την αντιμετωπίσουμε στα ίσια και να προκριθούμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!