Αυτό είναι το VAR

Oι δοκιμές του VAR στα γήπεδα της Super League 1 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, σε λιγότερες από 10 ημέρες.

Η επόμενη δοκιμή του μάλιστα, είναι την Κυριακή (18/8) στο φιλικό του Πανιώνιου με τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το Video Assistant Referee λοιπόν, μπαίνει για τα καλά στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Με την ευκαιρία αυτή, η ΕΠΟ την Τρίτη (20/8), στις 13:00, στις εγκαταστάσεις της στο Πάρκο Γουδή, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του συστήματος.

Η παρουσίαση του θα γίνει από εκπροσώπους των φορέων που συνετέλεσαν στην υλοποίηση του και θα το υποστηρίξουν στην πορεία του στα ελληνικά γήπεδα ενώ θα υπάρξει και ανάλυση της χρήσης του.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου θα κάνουν δηλώσεις παράγοντες του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας ενώ στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί ειδικό workshop, για την παρουσίαση του Video Assistant Referee αποκλειστικά στους sportscasters, σχολιαστές, παραγωγούς και λοιπούς εκπροσώπους των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη ενσωμάτωση του VAR στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!