Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ

Μία παράξενη υπόθεση εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του νεαρού διεθνούς τερματοφύλακα, Δημήτρη Μπαμπατζανίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Ο Μπαμπατζανίδης, θεωρείται από τα σημαντικά ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, αν και βρισκόταν στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ φωτογραφίες με τον Μπαμπατζανίδη να συμμετέχει στην πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδα της.

Με δεδομένο ότι δεν υπήρξε επίσημη κρούση της ΑΕΚ για μεταγραφή ή για δανεισμό του αθλητή, όπως είθισται, από τον Δικέφαλο θεώρησαν αυτή την πράξη «απαράδεκτη» και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Επίσημα και με δικαστικό επιμελητή, η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάλεσε τον αθλητή και τους γονείς τους (καθώς ο ίδιος είναι ανήλικος) για παροχή διευκρινήσεων, χωρίς κανείς να εμφανιστεί στην ημερομηνία που ορίστηκε, ενώ ο αθλητής δεν ανταποκρίθηκε και στην πρόσκληση για την πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Ακολούθως, το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ τον τιμώρησε με αποκλεισμό από αγώνες, για «ανάρμοστη συμπεριφορά που θίγει την τιμή του σωματείου». Η απόφαση της τιμωρίας του αθλητή κοινοποιήθηκε και στην ΟΧΕ.

Από την πλευρά του ο νεαρός αθλητής θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθέρας του, ούτως ώστε να πάρει το δελτίο του από τον ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!