Περίεργο πράγμα το κίνητρο

Περίεργο πράγμα το κίνητρο. Όταν το νιώθεις μέσα σου να σε… καίει μπορεί να σε κάνει να κοιτάξεις στα μάτια τον Άγιαξ και να τον πατήσεις κάτω, αλλά όταν δεν έχεις αυτή την… κάψα μέσα σου, μπορεί και να σε κάνει να φύγεις ηττημένος από την Μπρατισλάβα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Tehelne Pole μοιάζοντας να έχουν αδειάσει μετά τον άδικο αποκλεισμό από τον Άγιαξ και τον διαιτητή Πόουσον.

Αν υπάρχει κάτι που θα θυμάμαι το πολύ ως αύριο από αυτό το παιχνίδι θα είναι το δοκάρι του Ζαμπά με το αριστερό πόδι. Κάτι άλλο από πλευράς ΠΑΟΚ δεν θα μου μείνει στο μυαλό.

Η αλήθεια είναι πως οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά έμοιαζαν να μην έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα.

Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση και το… άδειασμα συναισθημάτων που ήρθε μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Αφού ενώ έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είδαν τον Άγγλο διαιτητή Πόουσον και την UEFAmafia να τον αποκλείουν με το έτσι θέλω.

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Μάνου Τσαλγατίδη ΕΔΩ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!