«Αηδιαστική ανάρτηση»

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει μια ανάρτηση λογαριασμού στο Facebook που τιτλοφορείται ως «PAOK Germany», μέσω της οποίας ανακοίνωνε ότι θα μεταδώσει, προφανώς πειρατικά, τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, κάνοντας «ζημιά» ουσιαστικά στο PAOK TV που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού.

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση- πρόκληση, ήρθε η ηχηρή απάντηση από το ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου που διαχώρισε την θέση του από την συγκεκριμένη σελίδα, τονίζοντας ότι δεν εκφράζει κανένα σύνδεσμο οπαδών του Δικεφάλου, στην Γερμανία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Διαβάζοντας το συγκεκριμένο αηδιαστικό ποστάρισμα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν σύνδεσμο και κανέναν ΠΑΟΚτσή, τονίζουμε με καθαρές κουβέντες πως η συγκεκριμένη σελίδα δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε τον σύνδεσμό μας στο Ανόβερο αλλά και κανέναν σύνδεσμο στην Γερμανία. Είναι άγνωστο ποιοι και για ποιό λόγο κρύβονται πίσω από ανώνυμα μηνύματα προκαλώντας κατά διαστήματα τους συνοπαδούς μας!

Εμείς στηρίζουμε και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της ομάδας μας, ειδικά τώρα που πάει να ξεφύγει και να γίνει ανεξάρτητη την ώρα που ο πόλεμος γιγαντώνεται εναντίον της ομάδας μας, στον λαό μας και στον πρόεδρό μας .
Είναι υποχρέωση κάθε ΠΑΟΚτσή σε κάθε γωνιά του πλανήτη να στηρίξει αυτή την προσπάθεια ακόμα και αν δεν μπορεί να δει τους αγώνες!

ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ , ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!
Με εκτίμηση και σεβασμό στον λαό και την ομάδα μας
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου «Black & White»»

Δείτε την ανάρτηση:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!