Δε συνήλθε ακόμα αλλά το… παλεύει

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, μπορεί ο ΠΑΟΚ να μετράει μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια, αλλά ήδη έχουμε δει διαφορετικά πρόσωπα από το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα. Άλλο στις δυο αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, άλλο στην Μπρατισλάβα, κάτι ενδιάμεσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Όλο αυτό δεν έχει κάνει τόσο με την καθαρά αγωνιστική συμπεριφορά, κάτι που είναι απόλυτα λογικό για μια ομάδα στο ξεκίνημα που ψάχνει ρυθμό και πατήματα, αλλά με τη διαχείριση του αποκλεισμού από το Champions League.

Στην Σλοβακία είδαμε έναν ξεκάθαρα απορυθμισμένο πνευματικά ΠΑΟΚ, απόψε στην Τούμπα υπήρχε βελτίωση αλλά φάνηκε ότι ακόμα δε συνήλθε πλήρως. Δεν ήταν ότι κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του, δεν ήταν ότι αγχώθηκε, αλλά υπήρχαν πάλι διαστήματα που το μυαλό, ατομικά και ομαδικά, βρισκόταν κάπου αλλού, και σίγουρα όχι στο γήπεδο.

Οι πρωταθλητές βέβαια είχαν καλή εικόνα και έβγαλαν αντίδραση σε μεγάλο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, είχαν ενέργεια και συνεργασίες, δημιούργησαν φάσεις. Στο δεύτερο, και μέχρι να έρθει το γκολ του Μίσιτς, σα να έχασαν τον προσανατολισμό τους. Όλα αυτά είναι μέχρι ένα σημείο λογικά λόγω του πρώιμου χρονικού σταδίου στο οποίο βρίσκεται το χτίσιμο του ΠΑΟΚ αλλά και της πρόωρης απώλειας ενός μεγάλου στόχου. Χρειάζεται όμως κάτι πιο άμεσο, ειδικά για το ματς της Πέμπτης. Εκεί θα κριθούν σπουδαία πράγματα για το κοντινό μέλλον της ομάδας και για το πώς θα πάει η φετινή σεζόν. Οικονομικά και αγωνιστικά.

Επικοινωνία-Facebook Page: Thodoros Hastas


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!