«Αντικειμενικό το PAOK TV»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τη νέα προσπάθεια του Δικεφάλου με το PAOK TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μία νέα ομάδα, που θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Όχι ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, να το ευχαριστιόμαστε όλοι. Περιμένουμε δούμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Έγιναν πολλές αλλαγές κι ακόμη περιμένουμε.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Έγινε ένα καθαρό παιχνίδι, με τα λιγότερα φάουλ από όλα τα παιχνίδια. Παίχτηκε ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και καθυστερήσεις κι αυτό νομίζω θέλει να δει ο κάθε φίλαθλος».

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ και το PAOKTV ο Μπελεβώνης ανέφερε:

«Από αυτό που άκουσα από συζητήσεις που είχα, ήταν πως παρότι ήταν ένα κανάλι μίας ομάδας, ήταν πολύ πιο αντικειμενική η αντιμετώπιση από άλλα ανεξάρτητα κανάλια. Αυτό μου μεταφέρθηκε. Αξίζουν συγχαρητήρια ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι που ανέλαβαν την παραγωγή σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν είναι εύκολος αυτός ο δρόμος και ίσως δεν θα έχει και τα έσοδα που θέλουν οι ομάδες από τα τηλεοπτικά. Ειδικά για τις μικρότερες ομάδες είναι δύσκολο να το ακολουθήσουν, αλλά είναι ένας δρόμος. Η κεντρική διαχείριση είναι ένας μονόδρομος. Το επόμενο διάστημα, θα ανοίξει η κουβέντα. Θα μπορεί να υπάρχει κεντρική διαχείριση και να είναι 2 και 3 τα κανάλια. Όλοι θέλουμε να πετύχει. Σε πρώτη φάση, οι προσδοκίες ξεπεράστηκαν νομίζω για το PAOKTV. Είναι ένα άκρως θετικό βήμα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Μας καθυστέρησαν αρκετά όλα αυτά. Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά είναι πολύ σημαντικά για όλες τις ομάδες. Εμείς, είχαμε συμβόλαιο και δεν περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις. Μας καθυστερούν όλα αυτά και πηγαίνουν πίσω τον προγραμματισμό.

Με ανακοινώσεις και τοποθετήσεις μας, το έχουμε αναδείξει το θέμα. Οι μεγάλες ομάδες νομίζω ζημιώνονται περισσότερο κι από εμάς, με αυτό που κάνουν. Γίνεται μία προσπάθεια σημαντική από τον πρόεδρο της Λίγκας, που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό και ίσως δεν βοηθάμε κι εμείς οι υπόλοιποι…»

Για το VAR:

«Ανεξάρτητα αν πήγε καλά ή όχι, νομίζω είναι μία κίνηση προς την θετική κατεύθυνση. Από μία φάση, μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Είναι σημαντικό. Βοηθάει… Είναι τα πρώτα βήματα και πρέπει να δικαιολογήσουμε κάποια λάθη, αρκεί αυτά να μη γίνονται με πρόθεση».

Για την έλλειψη εμπιστοσύνης ο Μπελεβώνης είπε:

«Εμείς έχουμε βρει έναν δρόμο που τον ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Δεν είμαστε στο άρμα κανενός. Αν και οι άλλες ομάδες ήταν έτσι, το ποδόσφαιρο θα έκανε βήματα μπροστά. Υπάρχουν ομάδες με πολλούς δανεικούς. Δεν είναι το σωστό. Θα πρέπει όλοι να το δουλέψουμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής και ο Ολυμπιακός το ίδιο. Νομίζω θα έπρεπε να προχωρήσει το πλάνο για τις δεύτερες ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, διαθέτουν αυτή τη στιγμή, ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά στα τμήματα υποδομών. Αν κάναμε εμείς σκάουτινγκ, εκεί που θα αναζητούσαμε παίκτες, θα ήταν σε αυτές τις δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν περνάνε πολλοί παίκτες στην μεγάλη ομάδα και αναγκάζονται να τους δανείσουν. Εκεί πρέπει να βρεθεί μία λύση. Αν δανείσει τώρα μία ομάδα σε μία άλλη, αυτόματα αλλάζουν οι συνθήκες».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!