Το ριξε στο κλάμα ο Καραπαπάς

Στο… κλάμα το έριξε ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ο γ΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για παρωδία του συστήματος VAR και ανέφερε πως η ομάδα του έχει δει να ακυρώνονται 2 κανονικά γκολ με το εν λόγω σύστημα.

Βέβαια, αυτό που ξέχασε να αναφέρει είναι πως στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Αστέρας Τρίπολης αδικήθηκε λόγω του πλάνου από τον πλανήτη… Πλούτωνα που είδε ο διαιτητής Κουμπαράκης στην οθόνη του VAR, ενώ και στο ματς της Λάρισας η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε με απόφαση του Video Assistant Referee.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς είδαμε για μια ακόμα Κυριακή μια παρωδία με το σύστημα VAR. ένα σύστημα το οποίο όπως θα δείτε τις επόμενες μέρες και όπως θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια από ό,τι σε άλλες χώρες. Δυστυχώς αντί να κάνει καλό στο ποδόσφαιρο, το οδηγεί σε αυτήν την παρωδία. Σήμερα έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ από τον Ολυμπιακό, μας έχουν κλέψει δύο γκολ.

Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό το σφύριγμα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο ή σε κάποια παράγκα που βρίσκεται απέξω, πάντως έχουν ακυρωθεί πάλι από τον Ολυμπιακό δύο κανονικά γκολ. Το VAR υπάρχει για να γίνεται κανονικό το ποδόσφαιρο και πιο δίκαιο, δεν το βλέπουμε. Ούτε σήμερα το είδαμε, ούτε βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλα γήπεδα. Βλέπουμε να γίνονται συσκέψεις τετράλεπτες και πεντάλεπτες για να πάρουν αποφάσεις στο VAR, όλως τυχαίως βολικές για κάποιες. Η ουσία είναι ότι έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, ούτε με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, ούτε με το περίφημο VAR.

Δυστυχώς είναι μια μεγάλη αποτυχία και φταίνε όλοι γι’ αυτό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά έτσι. Το αν η παράγκα είναι συνδεδεμένη με το χορτάρι ή με το VAR, δεν έχει μεγάλη σημασία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!