Υποκριτές και… ψεύτες (pic)

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο από τον ΟΣΦΠ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά με πλήρη φαρισαϊσμό να ενημερώνει για την… πρόσκληση των «ερυθρόλευκων», στην Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Η υποκριτική στάση του ΟΣΦΠ, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο εκφραστή στο πρόσωπο του ανθρώπου που κρατούσε το μικρόφωνο για να μιλάει ο γραφικός Κυρ Σάββας, αφήνοντας τον επί χρόνια να λέει ότι θέλει και να εξάπτει τα πάθη και την βία στην Ελλάδα, χωρίς να του κάνει ποτέ μια ερώτηση.

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν μπορεί να μιλάει για δεοντολογία και βία, από την στιγμή που είχε ενεργό ρόλο, δίνοντας βήμα στον Κυρ Σάββα να ρίχνει λάδι στη φωτιά με τις γραφικές του δηλώσεις.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουν επιτέλους οι υποκριτές και οι φαρισαίοι, που πυροδοτούν την βία να μιλούν για το συγκεκριμένο φαινόμενο και να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ανθρώπου που έδινε βήμα στον Κυρ Σάββα για τις γραφικές δηλώσεις που πυροδοτούν την βία…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!