Κωλοτούμπα από την ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/9) η 139η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, στην οποία συζητήθηκαν πολύ κρίσιμα πράγματα, όπου ένα από αυτά ήταν και η ΑΕΚ και το αν θα κατέβει τελικά στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Παρ’ όλο πως αρχικά η «ένωση» είχε δηλώσει πως δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί για έβδομη φορά (δείτε εδώ) άλλαξε την απόφασή της και πλέον το σκέφτεται, τελικά να δηλώσει συμμετοχή, πραγματοποιώντας άλλη μια… κωλοτούμπα ως σωματείο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ, Μάνος Μακρής, επιβεβαίωσε πως όταν η ΑΕΚ κληθεί από την ΕΕΑ, θα παρουσιαστεί ενώπιον αυτής όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά αποδεχόμενη και τους όρους του πρωταθλήματος της Volley League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ σχετικά με το θέμα της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο του ΤΑΠ Μάνο Μακρή. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επέμεινε στις θέσεις του, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι το ΤΑΠ συνεχίζει κανονικά τις ρυθμίσεις και τις πληρωμές του, τονίζοντας ότι η τελική απόφαση του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα.

Επιβεβαίωσε πως όταν η ΑΕΚ κληθεί από την ΕΕΑ, θα παρουσιαστεί ενώπιον αυτής όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά αποδεχόμενη και τους όρους του πρωταθλήματος.

Μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ και του προέδρου της ΕΣΑΠ, αντηλλάγησαν απόψεις και εξηγήσεις που αφορούσαν δομικά και διαδικαστικά ζητήματα και φάνηκε η διάθεση αμφότερων για την επίλυση τους, με απαρχή την αποδοχή της προκήρυξης του πρωταθλήματος».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!