Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Η οργάνωση ήταν άψογη»

Τη δική του θέση αναφορικά με τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού αθλητισμού και νεολαίας, Μεχμέτ Κασάπογλου πήρε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, που τόνισε ότι η οργάνωση του αγώνα ήταν άψογη, και έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς που όφειλε να γίνει.

Ο Κασάπογλου, κατήγγειλε τον Δικέφαλο για το γεγονός ότι δεν υπήρξε η σημαία της χώρας του στην οροφή του γηπέδου, την στιγμή που ήταν ανεβασμένη η Ελληνική. Αυτό, έγκειται στο γεγονός ότι το γήπεδο δεν είναι του Δικεφάλου, αλλά φιλοξενήθηκε στο «Φιλίππειο» από τους ανθρώπους της Βέροιας, ώστε να διοργανωθούν εκεί τα δύο παιχνίδια. Φυσικά, ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Επίσης, τα «βέλη» του Κασάπογλου έπεσαν και στους φίλους των «ασπρόμαυρων», καθώς ανέφερε ότι έγιναν λεκτικές επιθέσεις στις παίκτριες της Μουράτπασα, μη γνωρίζοντας όμως την προκλητική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων προς την κερκίδα, δείχνοντας αρκετές φορές το σήμα της Τουρκίας που υπήρχε πάνω στην φανέλα.

Τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ιθυνόντων του Δικεφάλου, στον ΠΑΟΚ δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και στο φύλλο αγώνος δεν αναγράφηκε κάτι επιβαρυντικό προς την μεριά των «ασπρόμαυρων».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!