Η έδρα του ΠΑΟΚ

Πολύς λόγος έγινε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και την έδρα που θα έχει για τη φετινή σεζόν, που θα την βρει για πρώτη φορά στα… σαλόνια της Volleyleague.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έπεσαν διάφορες… προτάσεις στο τραπέζι, όπως το κλειστό γήπεδο της Σταυρούπολης, ώστε οι άνθρωποι του τμήματος να ακολουθήσουν το… παράδειγμα της αντρικής ομάδας χάντμπολ που μετακόμισε στα δυτικά της Θεσσαλονίκης και στο κλειστό της Νεάπολης, με σκοπό να είναι κοντά στον «πυρήνα» του κόσμου της ομάδας, όμως τελικά δεν προχώρησε αυτή η προοπτική.

Κάποιες σκέψεις μάλιστα έγιναν να μετακομίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στο PAOK Sports Arena, όμως θα ήταν το τέταρτο άθλημα που θα πήγαινε εκεί μετά τα δύο τμήματα του μπάσκετ (ανδρών-γυναικών) και το ανδρικό βόλεϊ και ίσως να υπήρχε πρόβλημα με τις ώρες των αγώνων, καθώς υπήρχε πιθανότητα να… συν έπεφταν και θα δημιουργούταν πρόβλημα.

Έτσι η τελική απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου, είναι η ομάδα να παραμείνει στην έδρα που είναι τα τελευταία χρόνια και η ομάδα ανέβηκε… τρένο τις κατηγορίες, δηλαδή το κλειστό της Μίκρας, στα ανατολικά της πόλης, όπως ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου-παρουσίαση του τμήματος, την Τρίτη (17/9).


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!