Μίλησε ως πρωθυπουργός;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε πρωθυπουργική εμφάνιση μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, προκαλώντας πολλές απορίες σε αθλητικούς αλλά και πολιτικούς κύκλους, με την επιλογή του να μιλήσει σαν να είναι… πρωθυπουργός.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΣΦΠ, επέδειξε για ακόμη μια φόρα την αλαζονεία του, λειτουργώντας ως… πρωθυπουργός της Ελλάδος, με τα όσα είπε μετά περί «επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα», αλλά και για «πρωτάθλημα των Πρεσπών».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν προκαλέσει μεγάλες απορίες, τόσο σε αθλητικούς, όσο και σε πολιτικούς κύκλους, δεδομένου ότι έκανε… πρωθυπουργική εμφάνιση…

Οι επίμαχες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων»:

Το θέμα μετά από όλα αυτά είναι το αν πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποφασίσουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση -βλέπετε τι γίνεται και στο μπάσκετ- μήπως πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο, ή να λάβουμε μέτρα.

Κάθε μέρα βλέπουμε και κάτι νέο. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, όμως η χώρα τώρα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Δεν έχουμε δουλειά εμείς στο πρωτάθλημα των Πρεσπών».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!