Απάντηση ΠΑΟΚ στον Μαρινάκη

Την δική τους απάντηση στις παραληρηματικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε… πρωθυπουργική εμφάνιση (δείτε εδώ), έδωσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων οι επιτελείς του Δικεφάλου, σχολιάζουν ότι, «θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες».

Παράλληλα τονίζουν ότι την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών, ας την αναζητήσει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του: «Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Δήλωση που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καταλήγουν στο ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών, αφού και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν.

Οι κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολίασαν και το… ρητορικό ερώτημα για το «αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο» λόγω της κατάστασης που επικρατεί, τονίζοντας ότι θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούν οι φίλαθλοι εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!