«Ο ΠΑΟΚ ανήκει στη Volley League»

Ο βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Χαριτωνίδης, μίλησε για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Δικεφάλου και τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» ανήκουν στη Volley League.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Έχει γίνει μια καλή προσπάθεια και φέτος. Δημιουργήσαμε ένα «μείγμα» νέων και εμπείρων αθλητριών. Οι ξένες παίκτριες, είναι υψηλού επιπέδου και αυτό θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα κορίτσια ώστε να ανέβει περισσότερο η ομάδα.

Από την αρχή της προετοιμασίας, όλα τα παιδιά, δουλεύουν με πολύ όρεξη. Καθημερινά μέσα από δυνατές προπονήσεις, βελτιώνουμε τα στοιχεία που χρειάζεται ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και 4 χρόνια, έφερε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία που ανήκει, τη Volley League. Το πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό. Εμείς θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά.

Στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!