Βόμβα Περέιρα για το VAR του «Καραϊσκάκης»!

Το σκάνδαλο της πρεμιέρας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης εξηγήθηκε και επισήμως: «Η εγκατάσταση έπρεπε να γίνει 3 ώρες πριν και έγινε 1 ώρα πριν το ματς».

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου όσον αφορά την χρήση του Video Assistant Referee.

Η επιβεβαίωση του  ρεπορτάζ ήρθε από τα επίσημα χείλη του υπεύθυνου αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα. Από την πρώτη στιγμή εξήγησε ότι ο λόγος που απουσίαζε το σωστό ριπλέι είχε να κάνει με το γεγονός πως το βαν δεν πρόλαβε να συνδεθεί με τις super slow motion λήψεις, καθώς εμποδίστηκε η είσοδος με πρόσχημα ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες διαπιστεύσεις για τους τεχνικούς. Ανάλογο πρόβλημα με την έλλειψη πιστοποιητικών υπήρξε και στα υπόλοιπα γήπεδα όπου ωστόσο επετράπη η είσοδος, με το Καραϊσκάκη να είναι το μοναδικό που την απαγόρευσε. Μολονότι, λοιπόν, το βαν βρισκόταν τέσσερις ώρες πριν όπως προβλεπόταν από την διαδικασία, η είσοδος στο γήπεδο έγινε κατόπιν άδειας αρκετές ώρες αργότερα.

Από τον Περέιρα ζητήθηκε επίσης να απαντήσει στο εάν μπήκε άνθρωπος του Ολυμπιακού στο βαν, με τον Πορτογάλο να δηλώνει άγνοια, κάτι απολύτως λογικό, καθώς η είσοδος σε αυτό έγινε πριν την άφιξη των διαιτητών προκειμένου να… επιθεωρηθεί ο χώρος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!