«Ανεξάρτητο το PAOK TV»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, απάντησε στις πολλές ερωτήσεις και έλυσε τις απορίες αναφορικά με τη λειτουργία του PAOK TV και τη χρήση του VAR στους εντός έδρας αγώνες των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Υπάρχουν εννιά κάμερες στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, που χρησιμοποιούνται από την εταιρία παραγωγής και η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN, είναι στην κρίση και ευχέρεια του διαιτητή ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άμεση έμμεση εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται», ανέφερε αρχικά ο κ. Γκαγκάτσης. Και πρόσθεσε:

«Η ABC Production, η εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητη, είναι μια εταιρία που καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την COSMOTE. Με τη λογική του κ. Καραπαπά ούτε το Open μπορεί να δείξει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ούτε το ΣΚΑΙ του Παναθηναϊκού ούτε το ONE, και στο άμεσο μέλλον ενδεχομένως και η Νova, παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί τη εξαγορά της από τον κ. Μαρινάκη».

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισήμανε ότι η Nova στους αγώνες της «κάνει δική της παραγωγή», αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις εταιρίες του κ. Σαββίδη.

«Ποιο είναι λοιπόν το ύποπτο;», αναρωτήθηκε ο κ. Γκαγκάτσης, που δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσφορία για του για το γεγονός ότι μια σύσκεψη για το VAR μετατράπηκε από την πλευρά του Άρη και του Ολυμπιακού σε κουβέντα για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!