«Ανάσα» για ΕΣΑΚΕ!

Μια συμφωνία που δίνει προοπτική στο επαγγελματικό μπάσκετ πέτυχε ο ΕΣΑΚΕ, καθώς εξασφάλισε συνεργασία με νέο Κεντρικό Χορηγό. Όπως έγινε γνωστό στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, νέος «συμπαίκτης» της Basket League την επόμενη χρονιά θα είναι η εταιρεία εμπορίας καυσίμων ΕΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία χορηγίας για τη σεζόν 2019-20 έκλεισε στις 850.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 700.000 ευρώ θα μοιραστούν στις 14 ομάδες της Α1. Το deal -που δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί με λεπτομέρειες- θα είναι τριετές.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στη σημερινή (19/9) συνεδρίασή του εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο μετά τη σχετική πρόταση, να προχωρήσει σε συζητήσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας, με την εταιρεία  ΕΚΟ», αναφέρει το σάιτ του ΕΣΑΚΕ. «Η πρόταση για την Κεντρική Χορηγία από μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας σε «βάθος» χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που πρόσθεσε: «Ο ΕΣΑΚΕ άντεξε και θα είναι και φέτος και του χρόνου εδώ δυνατός και ενωμένος για ακόμη πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ διατηρήθηκε. Η υπογεγραμμένη σύμβαση για την επόμενη σεζόν θα τηρηθεί.  Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανανέωση δύο χορηγικών συμφωνιών με την «Υδρόγειο Ασφαλιστική» και την «Avance».

Στο συμβούλιο αποφασίστηκαν ακόμη τα εξής:

*Η αναβάθμιση του site του ΕΣΑΚΕ και των Social Media για την καλύτερη προβολή και ανάδειξη της Basket League, την προσέγγιση των πιο νέων σε ηλικία και τη διεύρυνση του κοινού του Πρωταθλήματος.

* Εγκρίθηκε η Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και η Οικονομική Εγκύκλιος.

* Εγκρίθηκε η συμφωνία με τη «METLIFE» για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών.

* Ανανεώθηκε η συνεργασία με την «Galanis Sports Data» για τη στατιστική κάλυψη του Πρωταθλήματος 2019-20.

* Εγκρίθηκε η συγκρότηση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!