«Κίνηση αντίληψης το PAOK TV» (pic)

Το δικό του μήνυμα για την πρωτοποριακή κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με το PAOK TV, έστειλε ο Media Director του Δικεφάλου, Παναγιώτης Αρωνιάδης, σημειώνοντας ότι η νέα πλατφόρμα των «ασπρόμαυρων», αποτελεί μια κίνηση αντίληψης των δεδομένων της εποχής.

Στο μήνυμά του ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, τονίζει ότι το PAOK TV αποτελεί ένα στοίχημα για όλους, αλλά και το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει την λύση όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα…

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος.

Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους…»

View this post on Instagram

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους… #TheFutureIsHere #ChangeTheRules #PAOK

A post shared by ℙ𝕒𝕟𝕒𝕘𝕚𝕠𝕥𝕚𝕤 𝔸𝕣𝕠𝕟𝕚𝕒𝕕𝕚𝕤 (@aroniadis.p) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!